SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Att börja hos oss

Vill man få information mailad till sig när det blir platser lediga kan man ställa sig i vår förturskö, läs mer nedan. Annars väljer man att hålla utkik på vår hemsida inför terminsstart om/när vi eventuellt har lediga platser.

Barn- och träningsgrupper

Inför varje terminsstart kommunicerar vi via hemsidan tid och datum när vi öppnar bokningen enligt principen "först till kvarn" med följande turordning:


1. Befintliga gruppmedlemmar (har automatiskt en plats via återanmälan)

2. "Förturskön" (för nya medlemmar)
3. Övriga (för nya medlemmar)

 

Efter terminsstart är grupperna vanligtvis välfyllda och vi har inte möjlighet att ta in fler. Av den anledningen går det inte att anmäla sig "när som helst". 

 

Förturskö gröna och orange grupper:

Till våra barn- och träningsgrupper (gröna och orange) erbjuder vi möjlighet att ställa sig i vår förturskö för att slippa hålla koll på hemsidan inför terminssläppen. Att stå i kön kostar 100 kr per kalenderår (nästkommande år aviseras i januari). Om/när det finns lediga platser, kommer ett mail att gå ut med datum och tid när bokningen öppnar (enligt principen "först till kvarn", ingen hänsyn tas till hur länge man stått i "kön"). Observera att vi inte kan garantera att det finns platser i alla grupper efter att befintliga medlemmar återanmält sig. Håll också utkik i din skräpkorg då mail kan hamna där om man har otur.

 
För barn och ungdomar:
 
För dig över 20 år:
Tävlingsgrupper

Det går inte att som ny medlem anmäla sig direkt till en tävlingsgrupp, utan vi vill att man börjar i en träningsgrupp först. Nyinflyttade som är medlemmar i förening i annan stad är välkomna att kontakta kansliet för att försöka hitta lämplig grupp.

Motion
Kontakta kansliet för att få veta mer samt anmäla sig till våra motionsgrupper.
 
Guldsponsorer
Sponsorer
Arrangemang