Barn- och träningsgrupper

Inför varje terminsstart kommunicerar vi via hemsidan tid och datum när vi öppnar bokningen enligt principen "först till kvarn" med följande turordning:

1. Befintliga gruppmedlemmar (har automatiskt en plats via återanmälan)

2. "Förturskön" (för nya medlemmar)
3. Övriga (för nya medlemmar)

Förturskö gröna och orange grupper:

Genom att anmäla sig till denna kö som kostar 100 kr per år kan nya medlemmar få möjlighet att förtursboka sig till våra gröna och orange barngrupper inför terminssläppen. Ett mail kommer att gå ut med datum och tid när bokningen öppnar för förturskön enligt principen "först till kvarn", ingen hänsyn tas till hur länge man stått i "kön". Vi kan inte garantera att det finns platser i alla grupper efter att befintliga medlemmar återanmält sig.

För barn och ungdomar:

För dig över 20 år:
Tävlingsgrupper
Det går inte att som ny medlem anmäla sig direkt till en tävlingsgrupp, utan vi vill att man börjar i en träningsgrupp först.
Motion
Kontakta kansliet för att få veta mer samt anmäla sig till våra motionsgrupper.