SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Att börja hos oss

Inför varje terminsstart kommunicerar vi via hemsidan tid och datum när vi öppnar bokningen enligt principen "först till kvarn". Vill man få information mailad till sig när det blir platser lediga kan man ställa sig i vår förturskö, läs mer nedan. Annars väljer man att själv hålla utkik på vår hemsida inför terminsstart om/när vi eventuellt har lediga platser.

 

Efter terminsstart är grupperna vanligtvis välfyllda och vi har inte möjlighet att ta in fler. Av den anledningen går det inte att anmäla sig till en grupp "när som helst" (men man kan anmäla sig till förturskön för information inför nästa platssläpp). 

 

Förturskö barn- (gröna) och träningsgrupper (orange):

Till våra barn- och träningsgrupper (gröna och orange) erbjuder vi möjlighet att ställa sig i vår förturskö för att slippa hålla koll på hemsidan inför terminssläppen. Att stå i kön kostar 100 kr per kalenderår (nästkommande år aviseras i januari). Om/när det finns lediga platser, kommer ett mail att gå ut med datum och tid när bokningen öppnar (enligt principen "först till kvarn", ingen hänsyn tas till hur länge man stått i "kön"). Observera att vi inte kan garantera att det finns platser i alla grupper efter att befintliga medlemmar återanmält sig. Håll också utkik i din skräpkorg då mail kan hamna där om man har otur.

Barn- och träningsgrupper

Inför varje terminsstart kommunicerar vi via hemsidan tid och datum när vi öppnar bokningen enligt principen "först till kvarn" med följande turordning:


1. Befintliga gruppmedlemmar (har automatiskt en plats via återanmälan)

2. "Förturskön" (för nya medlemmar)
3. Övriga (för nya medlemmar)

 
För barn och ungdomar:
För barn mellan 3-6 år erbjuds gröna grupper med lekande och lärande gymnastik. 
För barn mellan 7-13 år erbjuds orange grupper med varierande träningsgymnastik. Grupperna har ofta två årskullar.
Grupperna heter årtalet man är född samt ev veckodag/tid i det fall att det finns flera. T ex "Grön 2018 Tisdag" är för barn födda 2018 som tränar på tisdagar. Ett annat exempel är "Orange 1415" som är för barn födda 2014-2015. Läs mer om vår gruppstruktur.
 
För dig över 20 år:
Tävlingsgrupper

Det går inte att som ny medlem anmäla sig direkt till en tävlingsgrupp (blå, röda grupper), utan vi vill att man börjar i en träningsgrupp (orange) först. 

 

Nyinflyttade som är medlemmar i förening i annan stad är välkomna att kontakta kansliet för att försöka hitta lämplig grupp. Även pojkar från 10 år och uppåt kan kontakta kansliet för eventuell plats i vår pojkgrupp.

Motion
Kontakta kansliet för att få veta mer samt anmäla sig till våra motionsgrupper.
 
Guldsponsorer
Sponsorer
Arrangemang