Följ oss på Instagram @varbergsgifgymnastik

Terminsstart
2022-08-17 11:34

Barn och ungdom:

Blå grupper startar tisdag v 34 (pga årsmöte på måndagen).

Orange och gröna grupper startar vecka 36.

Vuxengruppen:

Onsdag v 35

Motion:

Vecka 37, läs mer om våra motionspass.

Generellt:

Här kan ni se alla träningstider.

Ledare skickar ut/bekräftar starttider gruppvis via mail.

Vår lila grupp i final på USM!
2022-06-13 12:57
Gymnasterna från lila födda 2007-2009

Två år senare var det dags, länge hade de laddat och väntat. Under helgen avgjordes ungdoms-SM i Ganinge utanför Stockholm. Planen höll; efter att ha slutat kvalet på placering 5 av strax över 30 lag innebar det final dagen efter. Väl i final var det hård konkurrens och många lag som hade missar under kvalet presterade bättre i finalen. Tjejerna tar med sig en åttondeplats och är utan tvekan på topp 10-listan av de bästa ungdomslagen i Sverige, där de flesta andra är från etablerade storstadsklubbar. Varberg är satt på gympakartan ännu en gång! Stort grattis till alla medverkande och tack för alla grattis och lyckönskningar.

TUSEN TACK!
2022-05-11 14:48

Vilken helg vi hade, vi är så glada för alla som kom. Gymnaster, ledare, domare, funktionärer och publik. Vilka dream teams!

Vi fortsätter försöka att skruva till våra arrangemang och vi tar tacksamt emot synpunkter i syfte att göra bättre ifrån oss nästa gång. Vissa saker kan vi påverka andra inte, men ju mer input vi får desto mer kan vi försöka.

#gympabubblan

Mera gympa i sommar?
2022-04-27 14:43

Föreningen bjuder in gymnaster i blå, ornage och gröna grupper födda 1011, 1213 och 1415 på sommarläger mån-tors v 25 eller 26. Bokningen öppnar på måndag 2/5 kl 12.00. Boka här, antalet platser är begränsade, först till kvarn.

2022-04-01 09:42

För två år sen, 2020, skulle föreningen i nuvarande form fylla 25 år och det skulle vi fira, men det kom en pandemi i vägen. Därför firar vi nu lite extra två år senare; både att vi fyllt 25 år OCH att vi nu får möjligehet att samlas!

Vi kör två föreställningar då inte alla för plats på samma, se program.

Entré 60 kr, barn 5-15 år 40 kr, barn under 5 år gratis. Vi tar Swish och kontant . Kiosk kommer att finnas på plats. Varmt välkomna!