SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Följ oss på Instagram @varbergsgifgymnastik
Stort tack till alla som medverkade på Varbergsklassen!
 
Vi hoppas att ni är lika nöjda som vi. Vissa saker går inte att undvika, men det som dök upp tycker vi löste sig på plats tack vare allas positiva inställning. Har ni förslag och synpunkter, så återkoppla gärna genom vårt utvärderingsformulär.
 
Välkomna tillbaka 29-30 april, då även med klass 8 igen.
Personalförändring Sportchef
2023-01-20 18:27

Vi informerar om att föreningens sportchef Anna Eriksson har valt att gå vidare till nya utmaningar inom läkemedelsbranschen. Vi tackar Anna för stort engagemang och väl utfört arbete och önskar henne lycka till. Anna kommer att arbeta sin sista dag som sportchef i slutet av mars. 

 

Vi är glada för att vi fortsatt kommer att ha kvar Anna i föreningen i rollen som ideell ledare för lila trupp. 


Styrelsen har påbörjat arbetet med att söka ersättare och kortsiktigt kommer föreningen att behöva återgå till sin tidigare organisation utan sportchef. 

 

Träningsgrupper är sedan tidigare organiserade i kommittéer (tex grön, Röd, blå) där operativa frågor hanteras i första hand.

 

Styrelsen gm Lisa Schwartz, sekreterare.

Gott Nytt Gympaår 2023!
2023-01-08 17:22

Start av vuxengympan sker under V2 och V3.
Se närmare info under "Motion" i rullisten ovan. 

Vi söker motionsledare! Vid intresse kontakta vårt kansli.

Bokning av ströplatser VT23 för nya
2022-12-08 13:32

Bokningen har legat öppen för alla sedan den 22/12 och ligger öppen tills grupperna är fullbokade eller fram till 8/1.


Till bokningen: Bokning - Varbergs GIF Gymnastikförening - SportAdmin

Ni hittar mer information om träningstider, pris etc på vår bokningssida. Observera att man måste vara inloggad för att boka sin plats, det är ett mycket begränsat antal lediga platser och att det är först till kvarn för samtliga i kön. Vänligen respektera åldersgränserna, barn bokade i fel åldersgrupp kommer att avbokas.

Första träningen är vecka 3.

Lila tog brons på Rikstvåan
2022-11-16 14:34

När det mesta satt gick det över förväntat! Trots en högre åldersklass kammade Lila hem en bronspeng på Rikstvåan Dam 13 år och äldre. Detta är den högsta bedrift föreningen åstadkommit hittills. En fantastisk laginsats där tagg, pepp samt var och en bidrog. Nu närmar sig Varbergklassen för de flesta grupper i föreningen och delar av Lila avslutar med JSM under december. 

Röd 0809 i final på Riksfemman
2022-10-25 15:03

I helgen tävlade Röd 0809 i Ystad på Riksfemman. Under lördagens kval pangade de på i samtliga tre grenar och tog sig till final med fjärde högsta poängen av hela 31 lag! I söndagens final avslutade de på en sjätteplats efter strålande insatser ännu en gång. Heja Varberg som igen visar att vi kan och vill. 

 
Guldsponsorer
Sponsorer
Arrangemang