Följ oss på Instagram @varbergsgifgymnastik

Årsmöte 26 augusti
2024-07-03 08:00

Föreningen bjuder in alla medlemmar till årsmöte måndagen den 26 augusti kl 19:00  i Påskbergsgården.

Det vore roligt om vi blev många. Klicka här för Föredragningslista

Vi kommer bland annat att att gå igenom vad som hänt i föreningen under året som gått och berätta om planer och budget för året som kommer. Dessutom väljs representanter till styrelsen. Det brukar ta ca en timme.

Välkomna!

Sommartider på kansliet
2024-06-25 06:59

15-19 juli är kansliet helt stängt för semester. Övriga sommarveckor   arbetar vår kanslist Jelena på distans måndagar och onsdagar och nås på mail gymnastik@varbergsgif.se . Kansliet är obemannat. Blankett för utlägg m.fl. finns att ladda ner på ledarsidorna under dokument.

Glad Sommar!

Återanmälan till höstterminen 2024
2024-06-18 11:57

Nu har återanmälan till höstterminen 2024 börjat gå ut. Inom kort så bör alla befintliga grupper ha fått en avisering för återanmälan/betalning till höstterminen 2024.

Önskar man inte längre fortsätta, så avsäger man sin plats genom samma länk.

Bokning för befintliga medlemmar kommer kontinuerligt så håll koll på eran mail.

Står man i våran kö, får man mail om bokning i mån av plats.

Uppstarten till hösten

Röda och lila grupper kommer hålla igång lite smått under sommaren men startar med ordinarie träningstider vecka 34.

Blåa grupper startar också terminen vecka 34.

Gröna och orange grupper startar vecka 36.

Mer info kommer i början av augusti.

Läs mer om att börja träna hos oss.

Byte av kollektion under 2024
2024-06-12 10:50

Nuvarande plagg från Craft kommer att fasas ut och ersättas av nya/liknande plagg under 2024. Alla nuvarande plagg kommer fortsätt kunna användas, men om man är på gång att köpa nytt kanske man vill avvakta till det nya? Vi uppdaterar så snart vi vet mer.

Stort tack alla inblandade
2024-05-08 15:00

Tack alla tävlande gymnaster, deltagande föreningar, ideella domare, ledare och funktionärer för att ni gör det möjligt att arrangera en bra tävling. Vi är supernöjda efter ännu en fantastisk tävlingshelg.

Välkomna tillbaka 30/11-1/12. Anmälan öppnar efter sommaren och tävlingssidan uppdateras allteftersom.