SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Följ oss på Instagram @varbergsgifgymnastik
 
Lila tog brons på Rikstvåan
2022-11-16 14:34

När det mesta satt gick det över förväntat! Trots en högre åldersklass kammade Lila hem en bronspeng på Rikstvåan Dam 13 år och äldre. Detta är den högsta bedrift föreningen åstadkommit hittills. En fantastisk laginsats där tagg, pepp samt var och en bidrog. Nu närmar sig Varbergklassen för de flesta grupper i föreningen och delar av Lila avslutar med JSM under december. 

Röd 0809 i final på Riksfemman
2022-10-25 15:03

I helgen tävlade Röd 0809 i Ystad på Riksfemman. Under lördagens kval pangade de på i samtliga tre grenar och tog sig till final med fjärde högsta poängen av hela 31 lag! I söndagens final avslutade de på en sjätteplats efter strålande insatser ännu en gång. Heja Varberg som igen visar att vi kan och vill. 

Ännu ett tack till Varbergs Sparbank
2022-10-13 10:08
Linn Dickinson och Elina Severinsson

Tack för samarbetet och stödet Varbergssparbank och Sparbanksstiftelsen. Tänk om fler ville/kunde supportera barn- och ungdomsidrott så förutsättningslöst som ni. Stort tack för att ni hjälper oss driva vår verksamhet framåt och tack till våra fantastiska ledare Linn och Elina som tog emot priset som representanter för föreningen.

Pågående termin
2022-08-17 11:34

Barn och ungdom:

Våra grupper är fulla och vill man börja träna hos oss kan man läsa mer om hur man blir medlem här

 

Vuxengruppen:

Det går bra att börja löpande i vuxengruppen, läs mer och anmäl dig här.

 

Motion:

Startade vecka 37, läs mer om våra motionspass.

 

Generellt:

Här kan ni se alla träningstider.

Vår lila grupp i final på USM!
2022-06-13 12:57
Gymnasterna från lila födda 2007-2009

Två år senare var det dags, länge hade de laddat och väntat. Under helgen avgjordes ungdoms-SM i Ganinge utanför Stockholm. Planen höll; efter att ha slutat kvalet på placering 5 av strax över 30 lag innebar det final dagen efter. Väl i final var det hård konkurrens och många lag som hade missar under kvalet presterade bättre i finalen. Tjejerna tar med sig en åttondeplats och är utan tvekan på topp 10-listan av de bästa ungdomslagen i Sverige, där de flesta andra är från etablerade storstadsklubbar. Varberg är satt på gympakartan ännu en gång! Stort grattis till alla medverkande och tack för alla grattis och lyckönskningar. 

 
Guldsponsorer
Sponsorer
Arrangemang