Påskbergsgården

Bli medlem

För att anmäla sig till någon av våra redskapsgrupper (gäller även dem som är intresserade av att tävla), vänligen läs mer här.

Vi tar i dagsläget inte ta emot fler intresseanmälningar till parkouren pga ledarbrist.

Vi nås på telefon 0340-148 48 eller e-post.

Varbergs GIF Gymnastikförening
Danska vägen 15
432 51 Varberg

Kansliet är bemannat

Måndag, onsdag, fredag  09.00 - 13.00

Tisdag, torsdag  12.00 - 16.00

Bankgiro5483-4478
Organisationsnummer849600-6571

Påskbergsgården

Varbergs GIF är sedan 2015 ägare till de två husen på södersluttningen av Gamla Påskberget och har döpt huskomplexet till Påskbergsgården. Husen är sedan många år kända som scoutstugorna. I dessa har GIF nu sina klubblokaler. Det större huset är GIFs huvudsakliga klubbhus. I det ryms kanslilokaler, en större och en mindre samlingssal, samt kök, toaletter och förråd. Det mindre huset, Gällarpsstugan från 1700-talet, är ett komplement till klubbhuset med flera rum som kan användas för sammanträden, grupparbeten och annan samvaro, samt kök, toalett och förråd.

Sedan 2015 genomför GIF en omfattande renovering och upprustning av husen.

Parkering

Närmast husen finns inga parkeringsplatser utan endast platser för av- och pålastning. Det finns dock stora ytor för parkering, dels från Idrottshallen och upp emot Påskbergets förskola, dels vid Sparbankshallen.