Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Nu är anmälan öppen!
Nu har vi öppnat anmälan. Sista dag är satt till 29 mars, men de två senaste tävlingarna har vi fått stänga i förväg på grund av det stora antalet anmälda lag. Det vill säga att vi rekommenderar er att anmäla så snart ni kan för att säkra er plats. PM1 och tävlingsbestämmelser ligger uppladdat under Dokument. Nytt för i år är att vi uppdaterat Trean så att även lag som tävlar på Ettan och Tvåan kan tävla i Trean, för mer information, se tävlingsbestämmelserna.
Nu taggar vi för tävling!
2018-11-03 10:05
Alla dokument är uppdaterade, uppladdade och utskickade. Gymnasterna är redo, ledarna är redo, domarna är redo, publik och funktionärer redo. Välkomna till Varberg! Hallen öppnar 07.15 alla dagar och vi är tacksamma om ni efter avslutad tävling fyller i vår utvärdering (ledare, domare, publik och funktionärer).
PM 2 utskickat
2018-10-21 18:41
Nu har vi skickat ut samtlig information, vänligen återkom till oss om ni saknar något. Vi saknar bekräftelse av många domare, vänligen hör av er så att vi vet att vi kan räkna med samtliga.
Det närmar sig!
2018-10-09 09:13
Nu är det utmailat prelimära tider och anmälda lag, hör av er om ni inte fått något. Alla anmälda domare ska också bekräfta sin medverkan till oss.
Anmälan är nu stängd
2018-09-16 21:06
Anmälan har stängt tidigare på grund av många anmälda lag! Vi är så tacksamma för det stora intresset och hoppas att tävlingen blir toppen. 

Kontakta oss på tavling.gymnastik@varbergsgif.se för att ställa er på kö (i det fall det förekommer strykningar).

Första utskicket är gjort
2018-02-12 08:21

Som tidigare meddelat är tävlingen nu full och vi har skickat ut en preliminär tidsplan till alla anmälda lag. Vänligen kolla i er skräpkorg om ni saknar mailet. Aktuella dokument ligger uppladdade här. Vänligen bekräfta era domare så att de kan fördelas på bästa sätt.


Vi är så glada över förtroendet att så många föreningar och lag vill komma och tävla hos oss, tack!

 
Stolta sponsorer
Arrangemang