SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Välkomna 4-5 december 2021
Äntligen närmar det sig tävling! Med större intresse någonsin kör vi i år både i idrottshall och friidrottshall, vilket innebär parallella tävlingar hela helgen. Vi provar oss fram, men har valt att prioritera att låta alla som vill tävla kunna få göra det. Så länge vi hjälps åt är vi övertygade om att det kommer bli en härlig helg i gympabubblans tecken!
 
Med anledning av regeringens beslut om vaccinationsbevis på offentliga tillställningar med över 100 deltagare är vår tolkning att vi behöver förhålla oss till detta, då vi inte kommer klara av att separera/begränsa publik i den mån som annars behövs. Vi kommer kolla vaccinationbevis på all publik över 18 år. Läs mer här.
 
Läs noga all information under Dokument, all information är nu utskickad till tävlande lag.  
  • För nivå 7 och 8 gäller förbundets nya regionala tävlingsregler, de skiljer sig en hel del från tidigare tävlingar så säkerställ att ni förbereder er på bästa sätt. Från 6 år. Klass 7 och 8 kommer genomföras i Trestegets Idrottshall på airtrack.
  • För nivå 4, 5 och 6 gäller förbundets regionala tävlingsregler för nivå 3-6. Från 10 år, med dispens för enstaka yngre i nivå 5 och 6.
  • För nivå 3 erbjuder vi en hybrid så att den ska passa lag som även tävlar på nivå 2, se separata bestämmelser för den under Dokument.
  • Klass 3-6 kommer genomföras i Trestegets Friidrottshall enligt tidigare utskick.
Varmt välkomna till Varberg 4-5 december!
 
Fyll gärna i vår utvärdering efter ditt besök
Preliminära tider
2021-10-31 13:41

Preliminära tider för Varbergscupen 2021 samt lista över anmälda lag hittar ni under dokument.

Uppdaterade dokument
2019-10-11 22:13
Nya versioner av PM2, startlista, förträningslista och tidsschema är uppladdade under Dokument.
Alla dokument utskickade och uppladdade
2019-09-27 21:08
Alla utskickade dokument ligger nu uppladdade under Dokument. Vi önskar alla lycka till med förberedelserna, vi ses snart!
PM2 etc
2019-04-23 11:08
Nu är andra (och tredje) mailet utskickat med PM2 och uppdaterad start- och förträningslista (obs att det är startnummer från Startordning version 2 som gäller när musiken skickas in). Lycka till med tävlingsförberedelserna!
 
Stolta sponsorer