Följ oss på Instagram @varbergsgifgymnastik

Tävlingsdags till helgen!
2021-11-29 16:52

All info om tävlingen hittar du här. Observera att du som publik behöver veta vilken klass ditt lag tävlar i då vi kör i två hallar:

Söndag, startordningar med tillhörande information

Med anledning av regeringens beslut om covidbevis på offentliga tillställningar med över 100 deltagare, kommer vi kolla vaccinationsbevis på all publik över 18 år. Läs mer här om hur det kommer fungera i entrén när du kommer hit.

Vi ber om allas respekt och förståelse så att vi kan fokusera på det som är viktigt denna dag, att barn och ungdomar äntligen får genomföra sin, kanske första, gympatävling.

In i #gympabubblan

Återanmälan till vårterminen 2022
2021-11-17 14:20
Befintliga medlemmar
Den 18-20 november får befintliga medlemmar i grön, orange, blå och röda grupper en avisering för återanmälan/betalning till vårterminen 2022.

Önskar man inte längre fortsätta, så avsäger man sin plats genom samma länk.

Alla grön-, orange- och blågrupper startar vårterminens träning vecka 2.

Nya medlemmar
Söndagen den 2 januari kl 10.00 öppnar bokningen för nya gymnaster. Till vårterminen 2022 kommer det finnas ett fåtal lediga platser till gröna och orange grupper och man bokar sin plats via vår bokningssida enligt principen "först till kvarn".
Vi satsar och förstärker vår organisation
2021-11-15 19:37
För en del av er är Anna ett bekant ansikte i föreningen, för andra kanske inte. Det är med stor glädje hon tackat ja till utmaningen att arbeta som sportchef i Varbergs GIF Gymnastik från den 19 januari. Anna började som ledare för ungefär 10 år sen och har allteftersom engagerat sig mer och varit en del av både tävlingskommitté och styrelse under åren.

"-Jag ser verkligen fram emot att jobba med det här och hjälpa till att fortsätta utveckla Varbergs GIF Gymnastik genom rörelse hela livet."
Ungdomsledarstipendium till Caroline Lindberg
2021-11-11 11:16

Vi kan stolt meddela att föreningens drivande kraft och engagerade ungdomsledare Caroline Lindberg har tilldelats Varbergs Sparbanks ungdomsledarstipendium 2021. Stipendiet delades ut av representanter från Varbergs Sparbank som en överraskning under en träning. Gymnaster, ledarkollegor och familj bidrog med glädje till firandet.

Motiveringen löd:

Vår eldsjäl Caroline Lindberg har varit en högt värderad barn- och ungdomsledare i Varbergs GIF gymnastik i 14 år. Hon har under senare år tagit sig an ett särskilt angeläget uppdrag som ledare för pojkar som tränar och tävlar i Truppgymnastik. Caroline utstrålar trygghet och fokus och skapar en trygg, positiv och motiverande träningsmiljö. Hennes stora hjärta räcker också till för att utveckla föreningen och organisera träningar för de minsta gymnasterna samt att välkomna och introducera nya ledare .Carolines långa engagemang inom ungdomsidrotten är ett värdefullt bidrag till jämlikhet, bredd och tillväxt i föreningslivet. Hon är väl värd Varbergs Sparbanks ungdomsledarstipendium. ”

Team Lila på Rikstvåan Dam 13-16 år
2021-11-04 12:59

Första fysiska tävlingen på två år, som vi väntat!! Det var med viss nervositet och med stor spänning vi tog oss an Rikstvåan. Senast gruppen tävlade rikstävling var det endast med halva gruppen (då de andra var för unga) och då på nivå 4.

Tillsammans kan vi stoltsera med tävlingens näst högsta trampettutförandepoäng och nya friståendet på nytt regelemente gick bättre än tidigare, så vi är laddade för revansch och nya utmaningar.

Tack alla nära, kära och föreningskompisar som kom och hejade på oss

#gympabubblan