Följ oss på Instagram @varbergsgifgymnastik

Längre svarstider på kansliet
2022-01-18 17:49

Precis som på många andra arbetsplatser har vi lite halverad styrka på plats. Vi försöker svara på det mest akuta, men ber om överseende om det tar lite tid innan ni får återkoppling från oss. Tack för er förståelse.

Vuxengympa startar igen vecka 3
2022-01-12 11:20

Vuxengympan startar V3 med samma grupper som under höstterminen. Klicka på "Motion" på listen ovan för närmare info.

Höstens medlemmar har företräde då restriktionerna kräver 10 kvm per person i träningslokalerna. Detta innebär att vi tills vidare inte kan ta emot
nya deltagare i lätt- resp medelgympan. Väntelista kan upprättas av kansliet - ring 072-3975449.

Vi har även beslutat att kräva vaccinpass av våra medlemmar för att skapa trygghet för våra äldre deltagare. Covidpass kan beställas via 1177. Om man har svårt för att göra detta kan vår förening acceptera att man visar upp de fysiska vaccinkvitton man fick vid vaccinationstillfällena.

Kom frisk - stanna hemma vid minsta symtom. Genom att visa hänsyn till varandra - hålla avstånd / tvätta händer - så kan vi fortsätta med vår verksamhet. Välkommen!

Grattis Maya Evertsson
2021-12-09 14:45

Vi gratulerar föreningens första bruttotruppsgymnast! Att bli antagen till bruttotruppen är första steget mot landslaget, i Mayas fall för juniorer och EM 2022.

Maya tränar i vår lila trupp och har länge haft siktet inställt på landslaget. Med målmedvetenhet och utan att någonsin ge upp är hon en förebild för andra med samma drömmar.

Vi är galet stolta och vet vilket hårt arbete som ligger bakom. Det är också roligt att vi som förening utvecklas och har kapacitet att få fram både elit- och breddgymnastik.

Stort grattis och lycka till på första träffen i början på januari.

Stort tack!
2021-12-07 13:11

Vilken helg det blev! TUSEN tack alla gymnaster, ledare, domare, funktionärer och publik för att ni alla kom och möjliggjorde en bra tävling med de förutsättningar vi gavs. Fina prestationer från samtliga lag, vi är naturligtvis extra stolta över våra egna lag. Det var många som tävlade för första gången och vi hoppas att alla redan ser fram emot nästa gång.

Att tajma snökaos med tävling i dubbla hallar var kanske mindre lyckat, men det var ju inget som någon hade kunnat ana. Tack för förståelse och kreativitet. Vi ska nu utvärdera och fundera på hur vi ska genomföra nästa tävling som vi hoppas blir i vår.

Tävlingsdags till helgen!
2021-11-29 16:52

All info om tävlingen hittar du här. Observera att du som publik behöver veta vilken klass ditt lag tävlar i då vi kör i två hallar:

Med anledning av regeringens beslut om covidbevis på offentliga tillställningar med över 100 deltagare, kommer vi kolla vaccinationsbevis på all publik över 18 år. Läs mer här om hur det kommer fungera i entrén när du kommer hit.

Vi ber om allas respekt och förståelse så att vi kan fokusera på det som är viktigt denna dag, att barn och ungdomar äntligen får genomföra sin, kanske första, gympatävling.

In i #gympabubblan