2018-09-17 09:31
Hej alla föreningar! Tack för förtroendet. Vi har redan fått stänga anmälan då tävlingen är full, vi önskar alla hjärtligt välkomna. Fortsatt info hittar ni på tävlingens hemsida, den uppdateras löpande.
Vi söker ledare till barn, motion och anställd trupptränare
2018-09-13 13:48

Hjälp oss att starta fler barngrupper, vi utbildar dig om så behövs. Även vår

motionsverksamhet söker fler ledare, känner du någon som känner någon som vill ta sig an våra härliga motionärer och seniorer. Vill du ta dig an en ännu större uppgift söker vi fortfarande en trupptränare för anställning, där omfattning kan diskuteras.

Grattis Siri - en av Sparbankens "Årets ungdomsledare"
2018-08-10 07:47
Det är med stor ära föreningen (och Siri) tar emot 10.000 kr vardera från Varbergs Sparbank. Siri Östlund, ledare i Mörkblå 1011 och Röd 9701, blev nominerad till Årets ungdomsledare och var en av dem som igår tilldelades priset. Siri har varit ledare i föreningen i över 10 år och nominerades med anledning av hennes starka ledaregenskaper där hon alltid ser alla gymnaster och är noga med god teknik. Tillsammans med Linn Dickinson satte de Varbergs GIF Gymnastik på kartan när de vann föreningens första nationella mästerskapsguld i våras med Röd 9701.
Vill du bli ledare?
2018-08-08 17:27
Gillar du rörelse? Vill du engagera dig i en av Varbergs bästa föreningar? Vi behöver fler ledare för att kunna starta fler grupper. Vi har lång kö i många åldersgrupper och med fler ledare kan vi få fler att röra sig. Man behöver inte kunna någon om gymnastik, det lär vi dig internt och erbjuder de kurser du behöver. Ju fler som hjälper till, desto fler grupper kan vi starta.
Angående föreningskollektionen
2018-08-06 20:37

Nu har föreningskläderna kommit och de kommer att delas ut av respektive huvudledare när tillfälle ges. Glöm inte att NAMNA alla plagg, det är många som kommer ha likadana. Dessvärre har shorts, linnen och defileringsjackor blivit försenade så ni som har beställt dessa har därför inte fått dem, utan de kommer framöver. Fakturor kommer i september. Håll utkik i skräpposten om ni ”inte fått den” (gäller även terminsfakturorna sen, dessvärre hamnar en del av våra mail där i, så lägg gärna till gymnastik@varbergsgif.se i er kontaktlista). Det kommer troligen under hösten en ny möjlighet att beställa.