SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
 
Terminsstart
2021-02-02 08:15
Under v 4 och 5 kommer de flesta av våra grupper för gymnaster födda 2005 eller senare kunna starta sin ordinarie träning. Hör av er till era ledare om ni saknar information. Våra äldre gymnaster fortsätter med digital träning och våra motionärer avvaktar ytterligare. Allt i enlighet med riktlinjer från FHM, RD, svGF samt Varbergs kommun samt eget ansvar gällande symtom, avstånd och handtvätt.
Besked i början av vecka 4
2021-01-24 10:28
Vi inväntar besked från kommunen om när de öppnar hallarna, för vilka och med vilka förhållningsregler. Vi kommer skicka ut information så snart vi vet mer. 
Avvaktande terminsstart
2021-01-09 15:55

2021 startar med osäkerhet kring när vi kan komma igång med våra grupper igen. Som det ser ut i dagsläget håller samtliga kommunens hallar fortsatt stängda fram till 24/1 och det innebär att vi tidigast kan komma igång v 4, men som ni säkert förstår kan vi inte säga mer än så just nu. Vi följer Folkhälsomyndighetens, Riksidrotts- och Gymnastikförbundets riktlinjer och rekommendationer.


Vissa av de äldre grupperna kommer erbjudas träning utomhus eller digitalt under januari. Information om det skickas ut separat.

Kommunen har stängt hallarna
2020-12-19 16:54
Det innebär att träningstiderna är avbokade med omedelbar verkan och troligen fram till 24/1 enligt den information som kom under gårdagen. Vi återkommer när vi vet mer om terminsstarten. Ta hand om varandra. 
Uppdatering kring restriktioner
2020-11-23 16:45
Föreningen fortsätter att luta sig på de rekommendationer som kommer från Folkhälsomyndigheten och Svenska Gymnastikförbundet

Detta innebär att vi fortsätter erbjuda träning (enligt nedan/föregående inlägg) för barn och ungdomar som är födda 2005 eller senare (undantaget familjegymnastik med anledning av antalet vuxna). 

Av naturliga skäl betyder det även att Varbergscupen nu officiellt ställs in, vi hoppas kunna återkomma till våren.
 
Stolta sponsorer