Varbergsloppet inställt
2020-04-14 14:42
Varbergsloppet som var planerat den 4 juli, blir inställt. Man ser framemot 2021 och tar nya tag då.
Justerat schema pga corona
2020-03-29 18:16
Motionsverksamheten (yoga, medel- balans- och lättgympa) har avslutats för terminen. Grupperna i trupphallen har fått uppdaterade scheman (med neddragen träning/ersatt av uteträning) så att endast en grupp i taget befinner sig i hallen. Detta gäller tills vidare.

Vi tackar för förståelsen och är tacksamma för att vi kan hålla igång verksamheten så mycket som möjligt. Detta under förutsättning så länge alla är noga med att följa Folkhälsomyndighetens riktlinjer.
Inställd våruppvisning pga corona
2020-03-12 09:21
Under dagen skickar vi ut information till alla medlemmar om inställd våruppvisning den 22 mars. Vi följer fortsatta rekommendationer från Folkhälsomyndigheten och kommentarer från Gymnastikförbundet.
Sportadmin Kansliservice
2019-12-06 19:43
Nu börjar vi Varbergs GIF Gymnastik använda kansliservice i Sportadmin, ett automatiserat och digitalt föreningssystem. Det innebär en minskad manuell administration för oss som förening.

Inför varje ny termin kommer alla befintliga medlemmar få ett mail som kallas avisering (återanmälan) där man får svara ja eller nej till fortsatt plats i gruppen. För dig innebär det även att ni nu kan betala med tre olika betalningsmetoder direktbetalning med kort, faktura 14 dagar eller delbetalning. Betalningar hanteras av Billmate AB och på samtliga betalningar tillkommer en administrationsavgift mellan 9 - 59 kr.

Aviseringen för vårterminen 2020 skickas till alla grupper i början av december och sista svars- och betaldag är 31 december. För att vi ska ha möjlighet att erbjuda nya medlemmar plats i början av januari.

Vi vill att ni börjar använda MedlemsAppen för att få tillgång till utskick, kalender, kallelser, samåkning, avgifter mm.

Här laddar du ner appen:
Appstore (iOS): https://itunes.apple.com/se/app/sportadmin-medlemsapp/id1225556243

Google Play (Android): https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sportadmin.medlemsapp
Två finallag i Riksfyran Dam 13-16 år
2019-11-29 15:07
Ännu en gång tar två lag sig till final i en Rikstävling. Grattis Röd 06, Röd/Blå 0305, vi är så stolta över er. Härnäst väntar Regionscupen och sedan Rikstvåan för Röd 9701/0305.