Uppdatering kring restriktioner
2020-11-23 16:45
Föreningen fortsätter att luta sig på de rekommendationer som kommer från Folkhälsomyndigheten och Svenska Gymnastikförbundet

Detta innebär att vi fortsätter erbjuda träning (enligt nedan/föregående inlägg) för barn och ungdomar som är födda 2005 eller senare (undantaget familjegymnastik med anledning av antalet vuxna).

Av naturliga skäl betyder det även att Varbergscupen nu officiellt ställs in, vi hoppas kunna återkomma till våren.
Vår förhållning till de nya restriktionerna i Halland
2020-10-29 18:35

Efter dagens besked från Region Halland, Folkhälsomyndigheten och Svenska Gymnastikförbundet har styrelsen idag haft möte och lämnar följande information, som i dagsläget gäller fram till 24 november:

All gemensam träning för äldre, vuxna och ungdomar födda 2004 eller tidigare samt familjegymnastik pausas. Detta gäller både inom- och utomhusträning.

Träningar för barn och ungdomar födda 2005 eller senare fortsätter, men då bör man undvika övningar med passning, då fysisk kontakt ska undvikas. Det innebär att man endast tränar på säkra övningar, där man inte behöver hjälp av någon annan.

Lämna/hämta utanför byggnaden, påminn om handtvätt när man kommit in. Gymnasterna väntar på anvisad plats från sina ledare.

Föräldrar och syskon får inte vänta inne i byggnaderna under träning.

Inga egna uppvisningar/avslutningar/samlingar får ske under denna period.

Varbergscupen som är planerad till 12-13/12 är anpassad med begränsningar och vi hoppas kunna genomföra den, men vi återkommer med besked så snart vi kan utifrån hur det utvecklar sig.

Om någon medlem/ledare upplever olust och vill pausa sin medverkan är det naturligtvis ok, meddela då ansvarig ledare/kommittéansvarig för gruppen.

Vänliga hälsningar styrelsen
Varbergs GIF Gymnastik

Anmälan till vårterminen 2021
2020-10-29 14:26
Nya medlemmar
Från och med 6 december kommer nya medlemmar kunna boka in sig i mån av plats i våra gröna barngrupper och orange träningsgrupper för barn/ungdom (ej vuxentrupp/motion).

***Bokningen öppnar den 6 december klockan 10.00***

Alla gröna- och orangegrupper startar sin träning vecka 2.

Som medlemmar i Svenska Gymnastikförbundet, följer vi de riktlinjer som de rekommenderar under pågående pandemi.

Befintliga medlemmar
I början av november kommer en avisering till befintliga medlemmar med länk för återanmälan/betalning för vårterminen.

Önskar man inte längre fortsätta, så avsäger man sin plats genom samma länk.
Uppdatering motionärsverksamheten
2020-10-22 17:02
Yogan flyttar till Furubergsskolan måndagar kl 18-19 från den 26/10. Medtag liggdyna och filt!

Stavgång/stavgympa med start från Turkosgatan 14 fortsätter tills vidare på onsdagar kl 10.30-11.30. Medtag glatt humör!

Medelgympan fortsätter som tidigare på Hagaskolan torsdagar kl 18.30-19.30 med begränsat antal deltagare. Kom omklädda och medtag liggdyna!

Lättgympan avvaktar vi fortsatt med p g a coronaläget. Håll ut!
Äntligen! Varbergscupen 12-13 december
2020-10-04 18:48
Vi är glada att äntligen kunna bjuda in till Varbergscupen 2020 med nivå 8, 7, 6 och 4. Under rådande omständigheter med anledning av covid-19 kommer tävlingsupplägget att anpassas för att undvika trängsel.

Tävlingen är full och anmälan har därmed stängt. Läs noga all information på tävlingssidan.

Varmt välkomna till Varberg 12-13 december!