Sponsring
Som ideell förening är vi tacksamma och i stort behov av allt stöd vi kan få. Kontakta sponsorsansvarig Ulf Boman via mail eller telefon 0706-80 27 90. Läs mer om våra sponsorspaket.
Tack till Varbergs Sparbank

Maj 2017

Vi vill framföra ett stort tack till Varbergs Sparbank som genom Sparbanksstiftelsen Varberg har gett oss ett ansenligt bidrag till inköp av nya redskap. Detta bidrar till att vi kan bredda vår verksamhet och skapa fler grupper, så att fler kan idrotta hos oss. Genom vår nya organisation vill vi få fler gymnaster att stanna kvar genom s.k. ”breddgymnastik”. Rörelse hela livet är vårt motto, samt att skapa goda ledare med ett bra förhållningssätt.

Vi vill bidra så att Riksidrottsförbundets strategimål nås och även medverka till Gymnastikförbundets riktning och vision. Vi strävar efter att vår förening ska bli ännu mer välkomnande. Genom den stora förändring som föreningen just nu genomgår kommer vi inte bara tillåta alla att delta, utan vi anpassar oss så att ännu fler vill och kan vara med på sina villkor.

Vi lägger stort fokus på vårt värdegrundsarbete detta för att stärka vårt ledarskap i syfte att skapa en positiv kultur med sunda värderingar. Genom bra attityd, gemenskap och förståelse för varandras olikheter, vill vi skapa en motiverande, trygg och säker idrottsmiljö. Sparbanksstiftelsens bidrag hjälper också till med att skapa möjligheter för oss att köpa in redskap som bidrar till en säker fysisk idrottsmiljö.

Så ett stort tack till Varbergs Sparbank som vill vara med och satsa på en förening i framkant.

Elisabeth Thelne

Ordförande Varbergs GIF Gymnastikförening