Om våra motionsgrupper
Glada deltagare från Lättgympan på Flickskolan

Med vårt motto "Rörelse hela livet", vill vi att alla ska kunna gympa. Liten som stor. Vår motionsverksamhet riktar sig mot äldre vuxna och våra olika grupper återfinns i menyn till vänster.

Träna hos oss hur mycket du vill för en avgift! Medlemsavgift 200,- kr + träningsavgift 500,- kr/termin alt 475,- kr för 65+. Föranmälan krävs så länge pandemin pågår. Vi vill att våra medlemmar ska känna sig trygga i våra lokaler, oavsett storlek.

Ta rörelsepauser med pausgympa

Vi inom Svensk Gymnastik har bestämt oss. Vi vill bidra till fler rörelsepauser under dagen! Därför har vi tagit fram ett antal pausgympafilmer som du kan använda dig av för att skapa rörelsepauser i din vardag. Filmerna är enkla och kan användas av de allra flesta. Läs mer.

Föreningen, 24/10 20:42
Föreningen, 18/10 07:48