Parkour höstterminen 2021
2021-07-26 19:28

På grund av ledarbrist lägger vi ner vår parkourverksamhet höstterminen 2021.

Parkouren tar en paus
2020-07-29 11:58
På grund av ledarbrist tar våra parkour grupper en paus höstterminen 2020.
Om parkouren
2020-07-15 12:00

Vi har för närvarande två parkourgrupper för åldrarna 9-12 år. Vi tränar onsdagar 17-18 (nybörjare) och 18-19 (fortsättningsgrupp) på PS.

Mer information om vår verksamhet och aktuella träningsavgifter hittar ni här!

Just nu är våra grupper fulla och vi kommer att släppa platser inför varje terminsstart enligt principen "först till kvarn" då bokar man sig via vår bokningssida.

Vill du bli ledare?

Vi har stor ledarbrist på parkoursidan och har dessvärre inte kunnat ta hand om alla som vill träna parkour.

Med fler ledare kan vi starta fler grupper, kontakta oss, vi kan hjälpa till med utbildningar för dem som är intresserade.

All kommunikation sker via vår hemsida.

Kan man inte komma på en träning ber vi er meddela det i gästboken

Vid akuta och mer privata frågor kan ni maila:

linnsoujohansson@gmail.com

OBS! används endast för redan intagna deltagare

Ni hittar oss på instagram @varbergsgifparkour

Våruppvisning 14 april
2019-03-20 20:35

Hej

Söndag  14 april är det dags för föreningens årliga våruppvisning. Vi kommer visa upp i Tre Steget i Trönninge - Friidrottshallen.

Eftersom vi är så många grupper kommer det delas upp i två shower ni föräldrar är välkomna att titta till föreställning nr2, 16.30-17.30. Det kommer vara entréavgift, 60kr för vuxna och 40kr för barn över 10 år. Vi tar swish och kontant. Det kommer finnas försäljning av fika och kaffe på plats.

Temat för i år är färger och vi har fått färgen brun. Eftersom vi ska vara med på båda föreställningarna är det bra att ni packar med vattenflaska och nått lättate att äta som man kan äta i hallen.

Snabb checlista:

• samling 13.00 i tresteget
  • 13.30-13.40 förträning
  • 14.00 föreställning 1
  • 16.30 föreställning 2 - familj och vänner till killarna är välkomna
  • 17.45 hämtning
  • Ha på er bruna kläder
  • Drickaflaska och lättare mat

Obs! Terminen är inte slut utan fortsätter till v.18. Mer info kommer efter uppvisningen.

Termin VT19
2018-12-19 21:59
Terminen drar igång onsdag v.2 igen!

Vi önskar alla en fantastisk fin jul:)

Julavslutning
2018-11-29 19:06
Julavslutning!

Så var ännu en termin slut, tiden går så fort!
Vi har totalt två träningar kvar innan vi går på jullov:
ons 5 dec, PS, ordinarie träningstider
sön 16 dec, Trönninge, 16.45-18.00

Som ni ser flyttar vi sista träningen från 12 dec till söndag 16 dec istället! Detta för att vi ska kunna ha en rolig avslutningsträning i Trestegget och trupphallen!

Hallen är specialbyggd för truppgymnastik och har flera roliga redskap vi kommer testa på! Viktigt att berätta för era barn är att dem inte får göra dubbla volter. Skruva mer än två varv går bra men inte dubbla volter där dem roterar två ggr kring huvudet. Hoppas att alla kan respektera detta så får vi en roligare träning tillsammans!
För er som inte varit med tidigare kommer här reglerna som gäller i igen!:)

• INGA kläder med dragkedja är tillåtna! Då dem förstör våra landningsgropar. Dragkedja = ingen träning

• Hallen och skolan är skofri så inga gympaskor är tillåtna
• inga smycken/kepsar eller andra lösa föremål är tillåtna vid träning
• Vill man kika på träningen hänvisar vi er en trappa upp. Där finns fönster man kan titta på träningen i hallen. Vi har valt att inte ha åskådare i hallen

Så det är träning som vanligt 5 dec och avslutningsträning 16 dec 16.45-18 i trönninge:)

Ha det fint så syns vi nästa vecka!
Föreningen, 07/12 13:11
Föreningen, 29/11 16:52