Följ oss på Instagram @varbergsgifgymnastik

TUSEN TACK!
2022-05-11 14:48

Vilken helg vi hade, vi är så glada för alla som kom. Gymnaster, ledare, domare, funktionärer och publik. Vilka dream teams!

Vi fortsätter försöka att skruva till våra arrangemang och vi tar tacksamt emot synpunkter i syfte att göra bättre ifrån oss nästa gång. Vissa saker kan vi påverka andra inte, men ju mer input vi får desto mer kan vi försöka.

#gympabubblan

Mera gympa i sommar?
2022-04-27 14:43

Föreningen bjuder in gymnaster i blå, ornage och gröna grupper födda 1011, 1213 och 1415 på sommarläger mån-tors v 25 eller 26. Bokningen öppnar på måndag 2/5 kl 12.00. Boka här, antalet platser är begränsade, först till kvarn.

2022-04-01 09:42

För två år sen, 2020, skulle föreningen i nuvarande form fylla 25 år och det skulle vi fira, men det kom en pandemi i vägen. Därför firar vi nu lite extra två år senare; både att vi fyllt 25 år OCH att vi nu får möjligehet att samlas!

Vi kör två föreställningar då inte alla för plats på samma, se program.

Entré 60 kr, barn 5-15 år 40 kr, barn under 5 år gratis. Vi tar Swish och kontant . Kiosk kommer att finnas på plats. Varmt välkomna!

Hedersplaketter från SISU
2022-03-29 16:45
Annika Karlsson med sin guldplakett

Tre av våra trotjänare, Annnika Karlsson, Inger Runevad och Jeanette Jansson, har förärats av SISU Hallands högsta utmärkelse. Detta förtjänsttecken symboliseras av en guldplakett och ger ett frikort till tävlingar och uppvisningar i regionen. Föreningen är så stolta över er alla, vi hade inte varit där vi är utan er. Stort grattis!

Intresserad av en plats till hösten?
2022-03-01 10:31

Vi får många förfrågningar om när vi släpper höstens platser och har därför öppnat en "förturskö" på vår bokningssida. Personer i den kön kan få möjlighet att förtursboka sig till våra gröna och orange grupper inför terminssläppen. Ett mail kommer att gå ut med datum och tid när bokningen öppnar för förturskön (innan den öppnar för övriga).