Motion/seniorer: Nu startar vi stavgång och stavgympa!
2020-08-02 11:07

Eftersom det är mycket oklart om eller när våra motionärer och seniorer får komma inomhus i höst och gympa igen, så får vi träna utomhus så länge. (Barn-, ungdoms- och vuxentruppen (gröna, orange, blå, röda grupper) tränar som vanligt).

Furubergsskogens elljusspår är 1300 m och är en lagom uppvärmning inför gympan, som vi kör på gräsplanen vid Turkosgatans vändplats.

Vi startar onsdag 5/8 kl 17.00 och stavgympan startar 17.30. Möjlighet finns också att gå varvet i skogen efter gympan om man så vill. Eller varför inte – både och!

Det är begränsad tillgång på parkeringsplatser på Turkosgatan, så parkera gärna vid Furubergsskolan och gå upp till Turkosgatan första gången. Alternativt kan man starta sin runda medsols vid skolan och följa markering från spåret till Turkosgatan.

Våra motionsgrupper har informerats kortfattat via sms.

Välkomna!

Annika Karlsson, tel 0708-630222 alt Elly Svensson 0340-14234

Årsmöte 2020
2020-07-28 16:00
Föreningen bjuder in till årsmöte den 18/8 kl 18.00 i restaurangen i Trönninge skola. Med anledning av covid-19 kan endast 50 personer närvara. Dagordning anslås lite längre fram.
Flytt av kansliet och sommarstängt
2020-06-10 16:00
Vår kanslist Jelena har flyttat sin arbetsplats från Påskbergsgården till Tresteget. Det är lite strul med telefon och Internet och vi ber om överseende att det kan vara svårt att få tag i oss just nu. Försök maila i första hand så tar vi alla ärenden i tur och ordning. Jelena är åter efter sin semester den 17 augusti.
Anmälan till höstterminen 2020
2020-06-05 13:58
Nya medlemmar
Vi har valt att ta bort vårt kösystem, från och med höstterminen 2020 erbjuder vi platser inför varje terminsstart enligt principen "först till kvarn" och man bokar sin plats via vår bokningssida.

***Bokningen öppnar den 16 augusti klockan 10.00***

Befintliga medlemmar
I början av juli kommer det att skickas ut ett mail till befintliga medlemmar med länk för återanmälan/betalning för höstterminen.

Önskar man inte längre fortsätta, så avsäger man sin plats genom samma länk.

I mån av plats kan det gå att byta grupp (gäller mellan vissa gröna- och orange grupper), men man måste först återanmäla/betala för sin plats i sin nuvarande grupp. Mellan 3-9 augusti kan man maila oss angående önskemål om att byta grupp.
Vår nya föreningskollektion är här!
2020-06-02 13:02
Nu är det äntligen möjligt att titta på, prova och beställa vår nya föreningskollektion. Vi har inte längre möjlighet att specialsy kläder och därför kommer priset och tillgängligheten att bli bättre. Kläderna sys av Craft Teamwear och köpen kommer att hanteras av Intersport Lassabacka.