Barn- och familjegymnastik
Våruppvisning 2016

Inom barn- och familjegymnastik erbjuder vi träning en gång per vecka för att lära sig de motoriska grundformerna.

Våra träningstider kan ni se här.

Lekande gymnastik

Lekande gymnastik är fortfarande ett prova-på-stadium där utövarna uppmuntras att prova många olika idrotter däribland gymnastik. Inlärning av gymnastikspecifika färdigheter – grundövningar – påbörjas i denna fas. Träning i form av olika roliga aktiviteter och gymnastiklekar är viktig.

Lärande gymnastik

Lärande gymnastik är en fas då utövarna lär sig att träna. De som vill satsa lite mer på sin gymnastik ska ges möjlighet till detta. Andra vill träna enbart för att ha kul och träffa kompisar.

Föreningen, 24/10 20:42
Föreningen, 18/10 07:48